SEYO-TDA

Behandlunggk is 679

SEYO TDA is een behandeling waarbij gepatenteerde werkstoffen, zoals Hyaluronzuur en Collageen, d.m.v. een jetstream met zuivere zuurstof in de diepere huidlagen worden ingebracht. De behandeling voelt aan als een koele zachte massage en is geschikt voor iedere huid van zowel mannen als vrouwen. Een zachte jetstream van zuivere zuurstof brengt het proces op gang en in minder dan 10 minuten worden gezicht, hals en decolleté geheel behandeld. Na de behandeling voelt de huid als opgevuld aan. Dat effect blijft geruime tijd zichtbaar.

Seyo TDA Mitocell

87,50
Seyo TDA Mitocell kuurverband 5x
Seyo TDA Mitocell kuurverband 5x + 1x peeling


320,00
360,00
Seyo Canaboost kuurverband 5x
Seyo Canaboost kuurverband 5x + 1x peeling

320,00
360,00

Een mooie huid is geen kwestie van leeftijd. Met SEYO TDA bestaat er nu een anti-agingtherapie die de huid duurzaam strakker maakt. En dat zonder injecties. TDA staat voor „Transdermale applicatie“- en is daarmee het eerste dermatologisch-esthetische therapiesysteem wereldwijd dat anti-agingstoffen non-invasief tot in de diepste lagen van de huid voert.

SEYO TDA verloopt zonder direct contact met de huid en zorgt voor een lichte, aangenaam verkwikkende massagedruk op het huidoppervlak. De gezichtsmaskers van SEYO vormen de ontspannende afsluiter van de behandeling. Ze verfrissen en ontspannen de huid met een intensief gevoede huid als resultaat. SEYO herstelt de huid vanaf nul. Ze regenereert zich van binnenuit en krijgt zo haar natuurlijke strakheid terug.

Bij een regelmatige TDA-behandeling worden reserves in de diepste lagen van de huid gevormd. Deze stimuleren permanent de celdeling en zorgen voor een duurzaam verbeterde teint. De natuurlijke structuur van de huid wordt zichtbaar verstevigd ende diepte van de rimpels wordt verminderd.

Het geheim van de doordringing van de huid ligt in de door SEYO exclusief ontwikkelde, met actieve stoffen verrijkte dragersubstantie LP3. Terwijl de behandeling met zuivere zuurstof activeert, opent LP3 de epidermis en maakt de werkzame stoffen mogelijk door de doordringing van de lagen van de huid. Uit de dunnere fasen ontstaan microfijne druppels die de structuur van de epidermis met ca. 65% openen.

handstuk

1. ACTIVEREN VAN DE LP3-FORMULE

In de TDA-applicator wordt de met actieve bestanddelen verrijkte TDA-dragersubstantie met zuivere zuurstof tot microdeeltjes gecombineerd.

Applikation0

2. DOORDRINGEN VAN DE HUIDBARRIÈRE

De microdeeltjes worden met precisie en aan supersonische snelheid op de huid aangebracht.

Applikation3

3. BINNENDRINGEN VAN DE WERKZAME
STOFFEN IN DE DIEPTE

TDA opent de bovenste lagen van de huid en creëert zo een invalspoort voor het doordringen van de huid van bv. hyaluronzuren tot in de diepe onderhuid.

Applikation4

 4. RESERVEVORMING VOOR DUURZAME WERKING

Al na slechts enkele behandelingen ontstaan reserves die de celdeling en de regeneratie van de huid duurzaam stimuleren