KLAPP behandelingen.

10933730 984123358284218 6608215597015833579 n

KLAPP behandelingen, vrij van minerale olien, parabenen & PEG's. Dermatologisch getest.
Anti- aging en duidelijke huidverbetering. Per behandeling wordt gebruikt gemaakt van treatment kits deze worden volledig en persoonlijk gebruikt en natuurlijk afgestemd op uw huidtype.

KLAPP A-Classic

Vitamine A is een levensbelangrijk element voor het lichaam. Net zo belangrijk zijn de functies van deze vitamine voor de huid. Vitamine A beïnvloedt de collageenstructuur en de enzymactiviteit van de ouder wordende huid. KLAPP gebruikt RETINOL en heeft een uiterst stimuleren werking op de verminderde herstelmechanismen van de huid.

Behandeling € 85,00 

KLAPP C-PURE

De compacte kracht van vitamine C.
Een unieke formule die C PURE van een langdurige stabiele samenstelling voorziet, concentreert zich effectief op de problemen van de huid: vrije radicalen worden afgeweerd, het bindweefsel wordt verstevigd en vochtverlies wordt actief bestreden. De stimulatie van de collageenbiosynthese maakt de huid glad, zacht en jeugdig fris.

Behandeling

€ 85,00

KLAPP HYALURONIC

In Hyaluronic Multiple Effect wordt hyaluronzuur van verschillende moleculaire groottes ingezet. Zo kan de werkstof in de verschillende huidlagen indringen en daar de optimale werking ontplooien. Hyaluronzuur beschikt over een intensief vochtbindend vermogen en verhoogt zo de vochtdepots in de verschillende huidlagen. Daarbij werkt het al vulsubstantie ter intensieve opvulling van rimpeltjes.

Behandeling

€ 82,00

KLAPP ASA PEEL enkel in combi met gezichtsbehandeling

Een nieuwe huid - graag!
De ASA Intensive - behandeling gaat de symptomen van een ouder wordende huid tegen. Het verlies van de fijne huidstructuur, rimpels die dieper worden, verdikking van de huid en de verzorging van de onderste huidlagen gaat steeds moeilijker. Door een natuurlijk peelingproces wordt de huid systematisch afgeschilferd, ze wordt minder dik en krijgt fijnere poriën. De basaalcellenlaag wordt gestimuleerd tot regeneratie.
Een nieuwe frisse en beschermde hoornlaag wordt aangemaakt en de huid krijgt de normale dikte weer terug.

Behandeling

€ 105,00-

KLAPP REPAGEN

Repagen is onze exclusieve lijn. Het diamantje onder de anti age behandelingen. Door de Repagen exclusive lijn biedt KLAPP een geheel nieuwe innovatie met anti-age-effect. Het geheim van deze behandeling zit in de high tech ingrediënten. Ze beïnvloeden de drie huidlagen dermis, epidermis en subcutis en tillen dit exclusieve verzorgingssysteem tot het allerhoogste niveau. Direct resultaat.

Behandeling  € 115,00 

KLAPP MEN

De Anti-Age Fuel voor de man!
De actieve man is zeer toegewijd, altijd onderweg, heeft veel afspraken, stress, hard gewerkt, veel meegemaakt, weinig geslapen, veel gefeest....
Gebundelde kracht die alles kan in een exclusief werkstoffencomplex .Speciaal ontwikkeld voor de turbulente huidtoestand van de actieve man.
Men treatment,
5 Fasen behandeling met de eigenschappen:
Reinigend, verfijnend, vocht inbrengend (en behoud ervan), rimpels verminderen, verstevigend en ontspannend.

Behandeling  € 74,50

 

Locatie

  • Angie's Beauty Factory
  • Neerhem 63, 6301 CE
  • Valkenburg a/d Geul (LB)
  • Telefoon : +31(0)436016962
  • E-mail : info@angiesbeautyfactory.nl
  • KvK : 14633434
  • BTW : NL001499726B89
  • IBAN : NL26INGB0006862399