Super Hair Removal (shr)

vrouw shrSpecialist in ontharen met SHR

Geen Laser, geen IPL maar SHR ontharen!

SHR staat voor Super Hair Removal. Deze unieke methode werkt niet op basis van pigment, in tegenstelling tot ontharen met IPL en laser. Daarom is deze behandeling uitermate geschikt voor dunnere, lichtere haren, rood- en blondharigen en ook voor de donkere huidtypes. Bij het ontharen met SHR warmen we de haarfollikels met lagere warmte en hogere frequentie lichtflitsen. Dit zorgt ervoor dat de haarfollikels vernietigd worden en dus geen haar meer produceren. SHR zorgt voor een permanente haarreductie van 90 procent. Je krijgt een zeer gladde huid van.

Snelle pulsen door middel van de glijtechniek, geven veel licht energie in de huid én verwarming tot 40 graden, waardoor de stamcellen van de haarfollikel worden vernietigd. Alle andere weefsels blijven intact.

Ontharen: SHR

Heb je last van ongewenste haargroei, maar is ontharen met IPL niet geschikt voor je, omdat je geen donkere haren op een lichte huid hebt? Dan is ontharen met SHR mogelijk de beste oplossing voor je voor duurzame ontharing. De Cleo 25 is geschikt voor alle huidtypes en is zelfs geschikt voor het behandelen van de meest gevoelige delen van je lichaam en gezicht. 

Ongewenste haargroei comfortabel verminderen

De behandeling met SHR is nagenoeg pijnloos.  Omdat we tijdens de behandeling een koelmechanisme gebruiken, zorgen we ervoor dat de behandeling zeer goed te verdragen is. Er zijn  geen bijwerkingen. Je  kunt direct na de behandeling jou dagelijkse bezigheden hervatten. Voor een langdurig en glad resultaat heeft je meerdere behandelingen nodig. Het aantal behandelingen hangt sterk af van het te behandelen oppervlakte en de mate van haargroei. Tussen de behandelingen in, houden we een tijd aan van 4 tot 6 weken. Dit, omdat tijdens de behandeling niet alle haarfollikels ook inderdaad een haar produceren. Deze worden daarom dan op dat moment niet behandeld. 

Gratis Intake gesprek 

Plan nu een gratis intake gesprek bij ons. Wij gaan dan bekijken of deze nieuwe techniek iets voor je is, of dat een andere behandeling beter bij jou huidtype past.